Personen | Personen nieuwe site | Google | Route | Contact Login 
Opleidingsonderdelen 2012-2013  
    
Profiel van de opleiding
Deze opleiding combineert een grondige kennis in de functionele basisdomeinen van het (bedrijfs)management, met een meer gevorderde kennis in de bedrijfskunde of de internationale bedrijfscommunicatie.
In de masterproef toon je op een zelfstandige basis dat je over een analytisch en probleemoplossend vermogen beschikt door de verschillende competenties, die je op een gevorderd niveau verworven hebt, in de praktijk te brengen. Het proces wordt intensief opgevolgd door een tutor.
Beroepsprofielen van de afgestudeerden
Deze opleiding opent een brede waaier van beroepen in zowel de bedrijfs- als de non-profitwereld. De opgedane talenkennis zal toelaten om in een internationale context te functioneren, een belangrijke troef in de toenemende globalisering en internationalisering. Startend vanuit een functionele job (marketing, financieel, …) kan je doorgroeien naar een job met management-verantwoordelijkheid.
De opleiding ‘Master in de organisatie en het management’ ressorteert onder de faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen.
Decaan:  Rudy Martens
Vice-decaan:  Herwig Mannaert
  
Faculteit Toegepaste en Economische Wetenschappen
Decanaat
Prinsstraat 13
2000 Antwerpen
T +32/3 265 45 42
stijn.moonen@ua.ac.be 
www.ua.ac.be/mom